Novosti iz svijeta bazena

Sve na jednom mjestu

SEZONA 2019

U sezoni 2017., pored dobro poznatih ovalnih FUTURE POOL bazena, predstavljamo Vam i apsolutnu novinu – PRAVOKUTNE FUTURE POOL bazene fantastičnog izgleda i elegancije, ekonomične cijene, brze izgradnje (cca 3 tjedna) i izrazite dugovječnosti uz minimalne izdatke za održavanje.

Novo u ponudi

U ponudi imamo specijalnu dimenziju bazena koja ispunjava uvjete za dobivanje poticaja od Ministarstva turizma, Ministarstva poduzetništva i obrta i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije (840 x 400 cm – površina veća od 30 m2).

PRIPREMA ZA PREZIMLJAVANJE

Uobičajeno je pravilo da Future pool bazene sa PVC lajnerom prezimljavamo napunjene vodom. Nemojte ostaviti bazene prazne, jer to može štetno djelovati na konstrukciju bazena.Najbolje je, kod prve konzervacije bazena, obratiti se tehničkoj službi koja je montirala bazen.

Koji tip bazena je najbolji?

Sve što nas okružuje, poput kuće, automobila, računala, mobitela, ima svoje različite varijetete. Tako je i sa bazenima. Smatramo da je najbolji izbor bazena upravo onaj koji predstavlja investiciju koja nije opterećenje ni prilikom izgradnje, a da ni kasnije, tijekom održavanja, nije na teret svom investitoru.

Dobrodošli na našu web prezentaciju!

Poštovani posjetioci naše web prezentcije, na pravom ste mjestu ukoliko tražite bilo kakvu informaciju u vezi bazena i opreme za bazene. Misija tima „Eurobazena“ je educirati krajnje kupce o izboru najbolje vrste bazena za njihove potrebe.

Oprema njemačke kvalitete!