o nama

Tvrtka „EUROBAZENI“ d.o.o., osnovana je u Hrvatskoj 2014. godine, sastavljena je od tima suradnika sa višedesetljetnim iskustvom u izgradnji i opremanju bazena. Zahvaljujući tome imamo i podršku najznačajnijih europskih proizvođača bazena i hidrotehničke opreme.

Iz bogatog programa renomiranih europskih proizvođača bazena i bazenske tehnike pobrinuli smo se da i kod nas uvedemo najmodernija tehnička dostignuća, vodeći pri tome računa o najboljem odnosu cijene i kvalitete.

Misija ove trvtke i osnovni cilj ove web stranice je pružanje stručnih informacija krajnjim korisnicima o tipovima bazena, pravilnom načinu dimenzioniranja opreme za bazen i pomoć pri odabiru optimalne opcije pri izboru bazena i opreme sa transparentno prikazanim cijenama.

Naš cilj je da kroz široku mrežu stručnih suradnika osiguramo stručno osoblje koje će u svakom trenutku stajati na raspolaganju korisnicima kroz pružanje consulting usluga, stručnih usluga montaže, održavanja i suradnika za servisiranja bazena, kako bi oni bili izvor zadovoljstva, a ne briga i opterećenje.

Da bi se uživale sve mogućnosti koje moderna bazenska tehnika pruža obratite se našem timu gdje ćete dobiti precizan odgovor i na najsitnija pitanja iz ove domene.

Pored bazena njemačke proizvodnje Future pool čiji smo predstavnici za Hrvatsku radimo i klasične betonske bazene oblagane bazenskim folijama po nacrtu i želji investitora.